UITNODIGING

Cultuur Platform Culemborg nodigt jou graag uit voor een bijeenkomst op
5 oktober om 20.00 uur in de Gelderlandfabriek.
Deze bijeenkomst is voor iedereen die zich onderdeel voelt van het culturele en creatieve veld in Culemborg.

De cultuursector heeft een zware periode achter de rug. Deze avond is er om elkaar weer te ontmoeten, toekomstplannen te maken en te netwerken. De avond wordt georganiseerd door een nieuw ontstane projectgroep, zij stellen zich graag voor in het programma:

Globaal programma:

  • Een projectgroep bestaande uit Cultuurfonds Culemborg, theater De Fransche School, het Elisabeth Weeshuis Museum, de Gelderlandfabriek en De Vrijstad Drukker is momenteel bezig om de uitvoeringsagenda van de Cultuurvisie handen en voeten te geven. Graag laten we zien hoe we op weg zijn. De verdere route willen we graag met geheel cultureel en creatief Culemborg bewandelen.
  • Vanuit het voortraject voor de cultuurvisie blijkt dat er veel behoefte is aan een centrale informatiepunt, ook voor de activiteitenagenda. De activiteitenagenda is in de maak en wordt deze avond gepresenteerd.
  • We willen kennis en kunde delen, zo horen we vragen en onduidelijkheden over verzekeringen en over de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR).
  • AON verzekeringen komt een presentatie geven over evenementverzekeringen en bestuursaansprakelijkheidsverzekeringen (in relatie tot de WBTR).
  • netwerken

Deze uitnodiging wordt uit meerdere organisaties verspreid, zo kan het zijn dat je de uitnodiging meerdere keren ontvangt.

Wil je je komst aanmelden via info@cultuurfondsculemborg.nl ? Dank!

Graag tot 5 oktober,

Wieke, Leonieke, Anne, Arjan, Stefan en Mark

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie