Papieren UITagenda

De eerste editie van de papieren UITagenda is bijzonder goed ontvangen. “Hier hebben we lang op gewacht in Culemborg”, “Ja, die wil ik graag op mijn toonbank/bar hebben om uit te delen”, “Die komt op mijn prikbord”, “Mag ik er nog een voor mijn buren”.
En het goede nieuws is: Er komt een tweede editie voor september en oktober. Twee drukke maanden op het gebied van cultuur en uitgaan in Culemborg.

De inhoud van de papieren UITagenda wordt bepaald aan de hand van de online UITagenda. Dus organiseer jij een activiteit in september of oktober, zorg dan dat de actuele informatie voor 2 augustus is aangemeld via een mail aan: info@cultuurculemborg.nl. Jouw activiteit komt dan in ieder geval op de online agenda en zo mogelijk ook op de papieren agenda. Als er meer aanbod is dan plek in de papieren agenda, en dat is heel waarschijnlijk, dan maken wij een selectie. Er wordt in ieder geval duidelijk verwezen naar de online agenda voor het complete aanbod.

Steeds meer bekendheid UITagenda
De UITagenda begint een bekend fenomeen te worden in Culemborg. Zorg dus dat jouw activiteiten ook op deze agenda te vinden zijn. Lees de spelregels op www.cultuurculemborg.nl/voorwaarden

Samen delen >> Groot bereik
Deel de agenda vooral op jouw kanalen: je website, je nieuwsbrief, Facebook, Instagram, Twitter etc. Samen bereiken we een groot publiek.
Maak een knop op je site waarbij je doorlinkt naar onze gezamenlijke UITagenda. Je kunt het png bestand dat onderaan deze pagina staat zit instellen als afbeelding voor de knop naar de UITagenda.
Stuur je een nieuwsbrief uit? Ook daar even de UITagenda benoemen met een link. Deel de agenda op je social media accounts. Als iedereen dit doet, dan werkt dit als een sneeuwbal en weten heel veel mensen binnen de kortste keren de UITagenda te vinden. En dus ook jouw activiteiten.

Samengevat
De papieren agenda voor september en oktober
Lever jouw culturele of uitgaansactiviteit aan voor 2 augustus aan via info@cultuurculemborg.nl
Agenda wordt verspreid vanaf 24 augustus

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie