28 maart 2023

Informatiebijeenkomst Cultuurfonds Culemborg

Graag nodigen wij je uit voor onze jaarlijkse informatiebijeenkomst.
Het belooft een mooie avond te worden, waar je niet alleen ons kunt ontmoeten, maar vooral ook andere cultuurmakers. Een avond waarin wij graag een aantal dingen delen, maar juist ook benieuwd zijn wat we voor jou kunnen doen. En uiteraard staan er artiesten op het podium.

Datum: woensdag 12 april 2023
Tijd: 19.30 – 22.00
Locatie: De Gelderlandfabriek

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@cultuurfondsculemborg.nl

PROGRAMMA
Om 19.30 uur openen de deuren en ontvangen we je met koffie en thee. Ton Lijten geeft een terugblik en vooruitblik over het Cultuurfonds. Dit jaar laten we ook een aanvrager aan het woord: Jeroen Collignon van KEC.
Uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen. We richten 4 tafels in waar je met onze bestuursleden in gesprek kan gaan over:

  • aanvraagprocedure & criteria
  • financiële zaken (waaronder opstellen begroting)
  • verbinding – netwerken
  • wensen / ideeën / tips

Ook mag een culturele omlijsting natuurlijk niet ontbreken!
Rond 21.30 uur praten we graag onder het genot van een drankje met jullie na.

CULTURELE OMLIJSTING
Graag geven wij 2 jonge veelbelovende musici de gelegenheid voor ons op te treden: Luna van Kampen en Teun Buwalda.

Luna van Kampen zingt al vanaf dat zij het zich kan herinneren. Op jonge leeftijd werd ze al geïnspireerd door grote artiesten als Birdy en Adele. Luna is sinds ruim een jaar actief op TikTok waarop ze covers plaatst. Met op dit bijna 19.000 volgers hoopt ze steeds meer gezien en gehoord te worden. Haar grootste droom is om uiteindelijk haar eigen muziek uit te brengen en door te breken als soloartiest.

Teun Buwalda is arrangeur, zanger en pianist uit Culemborg. Als arrangeur schrijft hij vaak eigenzinnige versies van popnummers voor a-capellagroep The Neighbours in Culemborg en voor Dekoor Close Harmony in Utrecht, vaak met een jazzy tintje. Bij de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble haalde hij twee keer de finale en in begin 2020 ging zijn compositie voor de Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes in première. Als solist speelt hij het liefst niche-achtige popmuziek met een bijzondere emotionele connectie – of jazzballads.