Cabaret cadeau voor álle vrijwilligers in Culemborg!

We zijn al ruim aan het 2e jaar bezig van deze corona-tijden. Deze tijd heeft een enorme wissel getrokken op de vrijwilligers in Culemborg. Sommigen misten hun vrijwilligersbaan, anderen hebben het juist drukker gekregen. Om ALLE vrijwilligers in Culemborg een hart onder de riem te steken, ze te bedanken of weer een ‘zet-‘m-opje’ te geven willen het Cultuurfonds Culemborg, ElkWelzijn en Theater de Fransche School ze graag een cadeau aanbieden. Iets met beleving, iets waardoor we toch met zijn allen samen zijn, iets echts, al kan dat nog net niet met elkaar.

Op woensdag 9 juni bieden we een online theatervoorstelling aan van het weergaloze improvisatieduo ‘Beperkt Houdbaar’. Cabaretiers Stefan Hendrikx en Andries Tunru improviseren elke avond, (dus deze ook!) een splinternieuwe voorstelling. Sterker nog, bij aanvang weten ze niet eens waar de show over zal gaan, want dat bepaalt het publiek… Messcherp, muzikaal en vooral ongelofelijk grappig: het wordt gegarandeerd een virtuoze voorstelling. Niet voor niets werd het duo in 2018 én 2019 Nederlands Kampioen Improvisatietheater!

Vanaf 19:30 uur is de ‘inloop’ en om 20:00 uur begint de voorstelling. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via kassa@theaterdefranscheschool.nl o.v.v. hun naam, het e-mailadres voor het ontvangen van de link naar de voorstelling en de organisatie waar zij vrijwilligerswerk voor uitvoeren. Deze voorstelling wordt aangeboden door Cultuurfonds Culemborg en vanuit een initiatief genomen door ElkWelzijn en Theater de Fransche School.

Geplaatst in Nieuws.

Geef een reactie